top of page

Vasaras 1. nedēļa

Pirmdiena

Brokastis: 5 graudu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, tēja. (1,7)

Pusdienas: Dārzeņu zupa, rudzu maize, griķi, l/l gaļas gulašs, svaigs gurķis, ogu dzēriens. (1,7)

Launags: Smalkmaizīte ar ievārījumu piens vai, tēja. (1,3,7)

Otrdiena

Brokastis: Kviešu pārslu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, tēja. (1,7)

Pusdienas: Zivju zupa, rudzu maize, kartupeļi, viltotais zaķis, mērce, lapu salāti ar krējumu un kefīru, dzēriens. (1,3,7)

Launags: Rūjienas salāti, sviestmaize ar desu, tēja. (1,7)

Trešdiena

Brokastis: Biezpiens ar krējumu, cukuru un kanēli, sviestmaize ar tomātu, zaļumi, kakao dzēriens ar pienu (1,7)

Pusdienas: Ķirbju krēmzupa, ar grauzdiņiem,rīsi, vistas gaļas karbonāde, mērce, mazsālīti gurķīši, kefīrs. (1,7,3)

Launags: Piena - makaronu zupa, baltmaize ar sviestu un sieru, banāns. (1,7)

Ceturtdiena

Brokastis: Griķu pārslu biezputra ar ievārījumu, tumšā sviestmaize, tēja, auglis. (1,7)

Pusdienas: Skābeņu zupa, rudzu maize, kartupeļi, tītaru gaļas kotletes, dārzeņu plate, dzēriens. (1,7,3)

Launags: Pankūkas ar ievārījumu vai krējumu, ķimeņu tēja. (1,7,3)

Piektdiena

Brokastis: Vārīta ola, tomātu salāti, sviestmaize, tēja. (1,7)

Pusdienas: Frikadeļu zupa, rudzu maize, cepti kartupeļi, svaigo kāpostu un diļļu salāti ar olīveļļu un citronu, dzēriens. (1,7,3)

Launags: Mannā ar augļu - ogu ķīseli (1,7)

Vielas vai produkti, kas var izraisīt alerģiju vai pārtikas nepanesamību:

Nr.1 - labību saturoši produkti

Nr.3 - olas

Nr.4 - zivis

Nr.7 - piens un tā produkti

Nr.9 - selerijas un to produkti


bottom of page