top of page

Vasaras 3. nedēļa

Pirmdiena

Brokastis: Miežu pārslu biezputra ar ievārījumu, tēja. (1,7)

Pusdienas: Dārzeņu krēmzupa, ar grauzdiņiem, griķi, c/g maltās gaļas mērce, tomāts, dzēriens. (1,7)

Launags: Kabaču pankūkas ar krējumu, tēja ar citronu. (1,7)

Otrdiena

Brokastis: Mannā biezputra ar cukuru un kanēli, sviestmaize, tēja. (1,7)

Pusdienas: Frikadeļu zupa ar krējumu, maize, biezpiena sacepums ar augļu ķīseli.

Launags: Vārīti cepti kartupeļi ar krējuma mērci, kefīrs, dārzeņu plate..

Trešdiena

Brokastis: Auzu pārslu biezputra ar ievārījumu, tumšā sviestmaize, kakao dzēriens ar pienu (1,7)

Pusdienas: Vistas buljons ar burkāniem un rīsiem, kartupeļi, c/g karbonāde, mērce, m/s gurķis, dzēriens . (1,7,3)

Launags: Piena-nūdeļu zupa, baltmaize ar sieru, zemenes. (1, 7)

Ceturtdiena

Brokastis: Griķu pārslu biezputra ar ievārījumu,sviestmaize, kafijas dzēriens ar pienu. (1,3,7)

Pusdienas: Siera zupa ar pupiņām, rudzu maize, dārzeņu sautējums ar gaļu, svaigais gurķis, dzēriens. (1,7)

Launags: Ābolu plātsmaize, piens vai tēja. (1,3,7)

Piektdiena

Brokastis: Asorti biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, tēja, (1,7)

Pusdienas: Rosoļņiks, rudzu maize, kartupeļi, b/ cīsiņi, burkānu salāti, dzēriens. (1,3,7,)

Launags: Milzu graudaugu bumbas jogurtu vai pienu.

Vielas vai produkti, kas var izraisīt alerģiju vai pārtikas nepanesamību:

Nr.1 - labību saturoši produkti

Nr.3 - olas

Nr.4 - zivs

Nr.7 - piens un tā produkti

Nr.9 - selerijas un to produkti


bottom of page