top of page

Vasaras 4. nedēļa

Pirmdiena

Brokastis: Griķu pārslu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize ar tomātu, tēja (1,7)

Pusdienas: Vistas buljons ar klimpām,rudzu maize, plovs, m/s gurķis, kefīrs (1,7)

Launags: Dārzeņu (kartupelis, burkāns, gurķis) salāti ar krējumu, sviestmaize ar desu, tēja (1,7)

Otrdiena

Brokastis: Kukurūzas biezputra ar ievārījumu, sviestmaize ar gurķi, tēja (1,7)

Pusdienas: Zirņu zupa, rudzu maize, kartupeļi, kotletes, mērce, dārzeņu plate, dzēriens (1,3,7)

Launags: Biezpiens ar krējumu, cukuru, kanēli, sviestmaize, tēja, auglis. (1,7)

Trešdiena

Brokastis: Kviešu pārslu biezputra ar ievārījumu, tumšā sviestmaize, kakao dzēriens ar pienu (1,7)

Pusdienas: Borščs ar krējumu, rudzu maize, kartupeļu sacepums gaļu, gurķu salāti ar olīveļīu,dzēriens. (1,7)

Launags: Makaroni ar sieru, kefīrs, auglis. (1,7)

Ceturtdiena

Brokastis: Omlete, svaigo tomātu salāti ar krējumu, sviestmaize, tēja. (1,7,3)

Pusdienas: Rīsu zupa ar dārzeņiem, rudzu maize, kartupeļi, cepta zivs fileja, sv. kāpostu salāti ar olīveļļu un citronu kefīrs. (1,7,3,4)

Launags: Augļu salāti ar EKO bez piedevu jogurtu. (7)

Piektdiena

Brokastis: Prosas biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, kafijas dzēriens ar pienu. (1,7)

Pusdienas: Vistas tomātu zupa, rudzu maize, vārīti un apcepti kartupeļi, gulašs, svaigs gurķis, dzēriens. (1,7)

Launags: Ābolu uzpūtenis ar pienu, cepumi. (1,7)

Vielas vai produkti, kas var izraisīt alerģiju vai pārtikas nepanesamību:

Nr.1 - labību saturoši produkti

Nr.3 - olas

Nr.4 - zivis

Nr.7 - piens un tā produkti

Nr.9 - selerijas un to produkti


bottom of page