top of page

Pavasara 2. ēdienkarte

Pirmdiena

Brokastis: Kviešu pārslu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize ar desu, tēja, auglis. (1,7)

Pusdienas: Ķirbju krēmzupa, rudzu maize, rīsi, vistas gaļas gulašs, svaigais gurķis, dzēriens. (1,7)

Launags: Kartupeļu - ziedkāpostu sacepums, krējums, sviestmaize, kefīrs. (1,3,7)

Otrdiena

Brokastis: 5 graudu biezputra ar ievārījumu, graudu sviestmaize ar tomātu, kafijas dzēriens ar pienu. (1,7)

Pusdienas: Zaļo lēcu zupa, rudzu maize, kartupeļi, c/g kotletes, mērce, veselības salāti ar olīveļļu, dzēriens. (1,3,7)

Launags: dzērveņu sulas uzpūtenis ar pienu, cepumi. (1,7)

Trešdiena

Brokastis: Kukurūzas pārslu biezputra ar ievārījumu, graudu sviestmaize, tēja, auglis. (1,7)

Pusdienas: Pupiņu zupa, rudzu maize, kartupeļi, l/l gaļas "azū", tomāts, kefīrs. (1,7)

Launags: Piena-nūdeļu zupa, sviestmaize ar sieru, auglis. (1, 7)

Ceturtdiena

Brokastis: Omlete, svaigo gurķu salāti ar olīveļļu, tumšā sviestmaize, kakao dzēriens ar pienu. (1,3,7)

Pusdienas: Zivju zupa, rudzu maize, grūbas ar vistas gaļu un dārzeņiem, lapu salāti ar krējumu, dzēriens. (1,4,7)

Launags: Biezpiena plātsmaize, piens vai tēja. (1,3,7)

Piektdiena

Brokastis: Miežu pārslu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, tēja, auglis. (1,7)

Pusdienas: Tomātu zupa, rudzu maize, kartupeļi, "viltotais zaķis", burkānu salāti un zirnīšu sautējums, dzēriens. (1,3,7,9)

Launags: Makaroni ar sieru, tēja. (1,7)

Vielas vai produkti, kas var izraisīt alerģiju vai pārtikas nepanesamību:

Nr.1 - labību saturoši produkti

Nr.3 - olas

Nr.4 - zivs

Nr.7 - piens un tā produkti

Nr.9 - selerijas un to produkti


bottom of page