Pirmdiena
Brokastis: Auzu pārslu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, siers, tēja, auglis. (1,7)
Pusdienas: Vistas gaļas buljons ar grauzdiņiem, griķi, m/g mērce, konservēts gurķis, paniņas vai kefīrs. (1,7)
Launags: Pankūkas ar krējumu un kanēli, tēja, auglis. (1,3,7)
Otrdiena
Brokastis: Vārīta ola, tomātu salāti, sviestmaize, kafijas dzēriens ar pienu, dārzeņi. (1,3,7)
Pusdienas: Skābeņu zupa, rudzu maize, kartupeļi, cepta vistas gaļas karbonāde, burkānu salāti, dzēriens. (1,3,7)
Launags: Rabarberu uzpūtenis ar pienu, cepumi. (1,7)
Trešdiena
Brokastis: Griķu pārslu biezputra ar ievārījumu, tumšā sviestmaize ar cepeti, tēja, auglis. (1,7)
Pusdienas: Dārzeņu zupa, rudzu maize, rīsi, c/g kotletes, mērce, zaļo lapu un gurķu salāti ar krējumu. (1,3,7)
Launags: Persiku biezenis ar biezpienu un putukrējumu, tēja ar citronu. (7)
Ceturtdiena
Brokastis: Spēka putra ar ievārījumu, sviestmaize, tēja, dārzeņi. (1,7)
Pusdienas: Bērnu soļanka (veģetārā), rudzi maize,kartupeļu biezenis, cepta zivs fileja, svaigo kāpostu salāti ar olīveļļu, dzēriens. (1,3,4,7)
Launags: Piena-pērļu grūbu zupa, sviestmaize, auglis. (1,7)
Piektdiena
Brokastis: Asorti biezputra ar ievārījumu, sviestmaize ar vistas aknu pastēti, tēja, auglis. (1,7)
Pusdienas: Borščs, rudzu maize, makaroni, c/g stroganovs, dārzeņu plate, dzēriens. (1,7)
Launags: Biezpiens ar cukuru un kanēli, sviestmaize, tēja ar citronu. (1,7)
Vielas vai produkti, kas var izraisīt alerģiju vai pārtikas nepanesamību:
Nr.1 - labību saturoši produkti
Nr.3 - olas
Nr.4 - zivis
Nr.7 - piens un tā produkti
Nr.9 - selerijas un to produkti