top of page

Pavasara 3. ēdienkarte

Pirmdiena

Brokastis: 4 graudu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, tēja, auglis. (1,7)

Pusdienas: Siera zupa, rudzu maize, griķi, m/g mērce, dārzeņu plate, dzēriens. (1,7)

Launags: Biešu salāti (bietes, kons.gurķis, kartupeļi), sviestmaize ar desu, tēja. (1,7)

Otrdiena

Brokastis: Prosas biezputra ar ievārījumu, tumšā sviestmaize, kakao dzēriens ar pienu. (1,7)

Pusdienas: Bērnu soļanka (veģetārā), rudzu maize, kartupeļi, vistas gaļas karbonāde, lapu salāti ar gurķi un krējumu-kefīru, dzēriens. (1,7)

Launags: Augļu salāti ar jogurtu. (1,7)

Trešdiena

Brokastis: Griķu pārslu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize ar l/l aknu pastēti, tēja, auglis. (1,7)

Pusdienas: Vistas buljons ar grauzdiņiem, plovs, konservēts gurķis, kefīrs vai dzēriens. (1,7)

Launags: Biezpiena plācenīši, krējums, tēja, dārzeņi. (1,7)

Ceturtdiena

Brokastis: Vārīta ola, tomātu salāti ar krējumu, graudu sviestmaize, kafijas dzēriens ar pienu, auglis. (1,3,7)

Pusdienas: Biešu zupa, rudzu maize, kartupeļi, zivs filejas kotletes, mērce, svaigo kāpostu salāti ar olīveļļu un citronu sulu, dzēriens. (1,7)

Launags: Mannā biezputra ar cukuru un kanēli, tēja. (1,7)

Piektdiena

Brokastis: Rīsu pārslu biezputra ar ievārījumu, tumšā sviestmaize ar sieru, tēja ar ingveru. (1,7)

Pusdienas: Kartupeļu-makaronu zupa, rudzu maize, rīsi, c/g gulašs, svaigais gurķis, dzēriens. (1,7)

Launags: Milzu graudaugu Bumbas ar jogurtu vai pienu, tēja. (1,7)

Vielas vai produkti, kas var izraisīt alerģiju vai pārtikas nepanesamību:

Nr. 1 - labību saturoši produkti

Nr.3 - olas

Nr.4 - zivis

Nr.7 - piens un tā produkti

Nr.9 - selerijas un tās produkti


bottom of page