top of page

Pavasara 4. ēdienkarte

Pirmdiena

Brokastis: 5 graudu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, tēja ar citronu. (1,7)

Pusdienas: Dārzeņu krēmzupa ar grauzdiņiem, makaroni, c/g strogonovs, tomāts, dzēriens. (1,7)

Launags: Picu maizītes, tēja ar ingveru, auglis, mazajiem - griķu pārslu biezputra ar ievārījumu. (1,3,7)

Otrdiena

Brokastis: Kviešu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize ar sieru (Azaids), kakao dzēriens ar pienu, auglis. (1,7)

Pusdienas: Frikadeļu zupa, rudzu maize, biezpiena pudiņš ar dzērveņu sulas ķīseli. (1,3,7)

Launags: Vistas gaļas salāti ar krējumu, sviestmaize, tēja. (1,3,7)

Trešdiena

Brokastis: Asorti biezputra ar ievārījumu, tumšā sviestmaize ar olu pastēti, tēja. (1,3,7)

Pusdienas: Tītaru gaļas gulašs zupa, rudzu maize, dārzeņu sautējums ar malto gaļu, konservēts gurķis,dzēriens. (1,7)

Launags: Ābolu biskvītkūka, piens, dārzeņi. (1,3,7)

Ceturtdiena

Brokastis: Rīsu pārslu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, tēja. (1,7)

Pusdienas: Biešu zupa, rudzu maize, kartupeļi, biezpiens, zaļumi, m/s siļķes fileja eļļā, kefīrs. (1,7)

Launags: Piena-nūdeļu zupa, sviestmaize ar sieru, auglis. (1,7)

Piektdiena

Brokastis: Miežu pārslu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, tēja. (1,7)

Pusdienas: Šķelto zirņu zupa, rudzu maize, griķi, l/l gaļas gulašs, svaigais gurķis, dzēriens. (1,7)

Launags: Rūjienas salāti ar krējumu, sviestmaize ar desu, tēja. (1,7)

Vielas vai produkti, kas var izraisīt alerģiju vai pārtikas nepanesamību:

Nr.1 - labību saturoši produkti

Nr.3 - olas

Nr.4 - zivis

Nr.7 - piens un tā produkti

Nr.9 - selerijas un to produkti


bottom of page