Pirmdiena
Brokastis: 5 graudu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, tēja ar citronu. (1,7)
Pusdienas: Dārzeņu krēmzupa ar grauzdiņiem, makaroni, c/g strogonovs, tomāts, dzēriens. (1,7)
Launags: Picu maizītes, tēja ar ingveru, auglis, mazajiem - griķu pārslu biezputra ar ievārījumu. (1,3,7)
Otrdiena
Brokastis: Kviešu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize ar sieru (Azaids), kakao dzēriens ar pienu, auglis. (1,7)
Pusdienas: Frikadeļu zupa, rudzu maize, biezpiena pudiņš ar dzērveņu sulas ķīseli. (1,3,7)
Launags: Vistas gaļas salāti ar krējumu, sviestmaize, tēja. (1,3,7)
Trešdiena
Brokastis: Asorti biezputra ar ievārījumu, tumšā sviestmaize ar olu pastēti, tēja. (1,3,7)
Pusdienas: Tītaru gaļas gulašs zupa, rudzu maize, dārzeņu sautējums ar malto gaļu, konservēts gurķis,dzēriens. (1,7)
Launags: Ābolu biskvītkūka, piens, dārzeņi. (1,3,7)
Ceturtdiena
Brokastis: Rīsu pārslu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, tēja. (1,7)
Pusdienas: Biešu zupa, rudzu maize, kartupeļi, biezpiens, zaļumi, m/s siļķes fileja eļļā, kefīrs. (1,7)
Launags: Piena-nūdeļu zupa, sviestmaize ar sieru, auglis. (1,7)
Piektdiena
Brokastis: Miežu pārslu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, tēja. (1,7)
Pusdienas: Šķelto zirņu zupa, rudzu maize, griķi, l/l gaļas gulašs, svaigais gurķis, dzēriens. (1,7)
Launags: Rūjienas salāti ar krējumu, sviestmaize ar desu, tēja. (1,7)
Vielas vai produkti, kas var izraisīt alerģiju vai pārtikas nepanesamību:
Nr.1 - labību saturoši produkti
Nr.3 - olas
Nr.4 - zivis
Nr.7 - piens un tā produkti
Nr.9 - selerijas un to produkti