top of page

Ziemas 2. ēdienkarte

Pirmdiena: Brokastis: Griķu pārslu biezputra ar sviestu vai ievārījumu, tēja, dārzeņi ( 1, 7) Pusdienas: Gurķu zupa, rudzu maize, rīsi, c/g gulašs, biešu salāti ar olīveļļu, dzēriens( 1; 7) Launags: Ābolu pankūkas ar krējumu un kanēli, tēja ( 1;3;7)

Otrdiena: Brokastis: Miežu pārslu biezputra ar ievārījumu, graudu sviestmaize, tēja, auglis (1;7) Pusdienas: Šķelto zirņu zupa, rudzu maize, kartupeļi, tītaru gaļas kotletes, mērce, burkānu salāti ar krējumu, dzēriens (1;7;3;9) Launags: Dzērveņu sulas uzpūtenis ar pienu, cepumi (grupā), (1;7)

Trešdiena: Brokastis: Kukurūzas biezputra ar ievārījumu, tumšā sviestmaize, kafijas dzēriens ar pienu, mazajiem - tēja (1;7) Pusdienas: Siera zupa, rudzu maize, griķi, l/l gaļas sitenis, dzeltenais tomāts, kefīrs vai dzēriens (1;7) Launags: Dārzeņu salāti (kartupelis, burkāns, paprika sk. gurķis) ar krējumu, sviestmaize ar desu, tēja ar citronu (1;7)

Ceturtdiena: Brokastis: Kviešu pārslu biezputra ar ievārījumu, graudu sviestmaize, tēja, auglis (7;1) Pusdienas: Zivju zupa, rudzu maize, kartupeļi, m/g mērce, svaigo kāpostu salāti, dzēriens (1;7;4) Launags: Piena - rīsu zupa, sviestmaize ar sieru (1;7)

Piektdiena: Brokastis: Biezpiens ar krējumu, tumšā sviestmaize, tēja, auglis (1;7). Pusdienas: Biešu zupa, rudzu maize, kartupeļi, viltotais zaķis, mērce, ķirbju salāti ar citronu sulu, dzēriens (1;7;3) Launags: Rīsu biezputra ar cukuru un kanēli, tēja (1;7).

Vielas vai produkti, kas izraisa alergīju vai nepanesību: Nr. 1-- - labību saturoši produkti Nr.3-- - olas Nr.4-- - zivis Nr.7-- -piens un tā produkti Nr.9-- - selerijas un to produkti


bottom of page