Ziemas 2. ēdienkarte

Pirmdiena:
Brokastis: Griķu pārslu biezputra ar sviestu vai ievārījumu, tēja, dārzeņi ( 1, 7)
Pusdienas: Gurķu zupa, rudzu maize, rīsi, c/g gulašs, biešu salāti ar olīveļļu, dzēriens( 1; 7)
Launags: Ābolu pankūkas ar krējumu un kanēli, tēja ( 1;3;7)

 

Otrdiena:
Brokastis: Miežu pārslu biezputra ar ievārījumu, graudu sviestmaize, tēja, auglis (1;7)
Pusdienas: Šķelto zirņu zupa, rudzu maize, kartupeļi, tītaru gaļas kotletes, mērce, burkānu salāti ar krējumu, dzēriens (1;7;3;9)
Launags: Dzērveņu sulas uzpūtenis ar pienu, cepumi (grupā), (1;7)

 

Trešdiena:
Brokastis: Kukurūzas biezputra ar  ievārījumu, tumšā sviestmaize, kafijas dzēriens ar pienu, mazajiem - tēja (1;7)
Pusdienas: Siera zupa, rudzu maize, griķi, l/l gaļas sitenis, dzeltenais tomāts, kefīrs vai dzēriens (1;7)
Launags: Dārzeņu salāti (kartupelis, burkāns, paprika sk. gurķis) ar krējumu, sviestmaize ar desu, tēja ar citronu (1;7)

 

Ceturtdiena:
Brokastis: Kviešu pārslu biezputra ar ievārījumu, graudu sviestmaize, tēja, auglis (7;1)
Pusdienas: Zivju zupa, rudzu maize, kartupeļi, m/g mērce, svaigo kāpostu salāti, dzēriens (1;7;4)
Launags: Piena - rīsu zupa, sviestmaize ar sieru (1;7)

 

Piektdiena:
Brokastis: Biezpiens ar krējumu, tumšā sviestmaize, tēja, auglis (1;7).
Pusdienas: Biešu zupa, rudzu maize, kartupeļi, viltotais zaķis, mērce, ķirbju salāti ar citronu sulu, dzēriens (1;7;3)
Launags: Rīsu biezputra ar cukuru un kanēli, tēja (1;7).


Vielas vai produkti, kas izraisa alergīju vai nepanesību:
Nr. 1-- - labību saturoši produkti
Nr.3-- - olas
Nr.4-- - zivis
Nr.7-- -piens un tā produkti
Nr.9-- - selerijas un to produkti

Please reload

  • Facebook Social Icon

© PPII «Varavīksne» Pārdaugava, Dīķa iela 9a, Rīga, LV-1004. Tālrunis: 67617575. Mob. tālrunis: 29131714. e-pasts: info@varaviksne-ppii.lv