Pirmdiena:
Brokastis: Auzu pārslu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, auglis, tēja.
Pusdienas: Skābeņu zupa, rudzu maize, rīsi, c/g gulašs, svaigu kāpostu salāti ar olīveļļu, dzēriens.
Launags: Biezpiena plācenīši ar krējumu, kakao, auglis.
Otrdiena:
Brokastis: Vārīta ola, kliju maize ar sviestu, tomātu salāti, tēja.
Pusdienas: Šķelto zirnīšu zupa, rudzu maize, griķi, kotletes, svaigu gurķu salāti ar olīveļļu, dzēriens.
Launags: Mannā biezputra ar augļu-ogu ķīseli.
Trešdiena:
Brokastis: Kviešu pārslu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, auglis, tēja.
Pusdienas: Boršča zupa, krējums, rudzu maize, kartupeļu sacepums ar gaļu, burkānu-kolrābju salāti, kefīrs.
Launags: Dārzeņu salāti ar krējumu (kartupelis, burkāns, gurķis, svaigais gurķis), sviestmaize ar desu, tēja.
Ceturtdiena:
Brokastis: Prosas biezputra ar ievārījumu, sviestmaize ar gurķi,, tēja, auglis.
Pusdienas: Tomātu zupa ar rīsiem, rudzu maize, cepta zivs fileja, ziedkāpostu-kartupeļu biezenis, biešu salāti ar krējumu,dzēriens.
Launags: Piena zupa ar nūdelēm, sviestmaize ar sieru.
Piektdiena:
Brokastis: Biezpiens ar krējumu, cukuru un kanēli, sēklu maizīte, kafijas dzēriens, auglis.
Pusdienas: Frikadeļu zupa, rudzu maize, sakņu sautējums, kefīrs.
Launags: Makaroni ar sviestu un sieru, ķimeņu tēja.