top of page

Rudens 1. ēdienkarte

Pirmdiena:

Brokastis: Auzu pārslu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, auglis, tēja.

Pusdienas: Skābeņu zupa, rudzu maize, rīsi, c/g gulašs, svaigu kāpostu salāti ar olīveļļu, dzēriens.

Launags: Biezpiena plācenīši ar krējumu, kakao, auglis.

Otrdiena:

Brokastis: Vārīta ola, kliju maize ar sviestu, tomātu salāti, tēja.

Pusdienas: Šķelto zirnīšu zupa, rudzu maize, griķi, kotletes, svaigu gurķu salāti ar olīveļļu, dzēriens.

Launags: Mannā biezputra ar augļu-ogu ķīseli.

Trešdiena:

Brokastis: Kviešu pārslu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, auglis, tēja.

Pusdienas: Boršča zupa, krējums, rudzu maize, kartupeļu sacepums ar gaļu, burkānu-kolrābju salāti, kefīrs.

Launags: Dārzeņu salāti ar krējumu (kartupelis, burkāns, gurķis, svaigais gurķis), sviestmaize ar desu, tēja.

Ceturtdiena:

Brokastis: Prosas biezputra ar ievārījumu, sviestmaize ar gurķi,, tēja, auglis.

Pusdienas: Tomātu zupa ar rīsiem, rudzu maize, cepta zivs fileja, ziedkāpostu-kartupeļu biezenis, biešu salāti ar krējumu,dzēriens.

Launags: Piena zupa ar nūdelēm, sviestmaize ar sieru.

Piektdiena:

Brokastis: Biezpiens ar krējumu, cukuru un kanēli, sēklu maizīte, kafijas dzēriens, auglis.

Pusdienas: Frikadeļu zupa, rudzu maize, sakņu sautējums, kefīrs.

Launags: Makaroni ar sviestu un sieru, ķimeņu tēja.


bottom of page