top of page

Rudens 4. ēdienkarte

Pirmdiena:

Brokastis: Milzu brokastu pārslas, piens vai jogurts, auglis.

Pusdienas: Lēcu zupa, krējums, rudzu maize, c/g sautējums ar kartupeļiem, m/s gurķis, kefīrs.

Launags: Mannā biezputra ar ogu ķīseli.

Otrdiena:

Brokastis: Kukurūzas biezputra ar ievārījumu, sviestmaize ar gurķi, tēja.

Pusdienas: Pupiņu zupa, rudzu maize, dārzeņu sautējums, krējums, gurķis, dzēriens.

Launags: Plānās pankūkas ar krējumu, kanēli un cukuru; tēja vai piens, auglis.

Trešdiena:

Brokastis: Kviešu pārslu biezputra ar ievārījumu, tumšā sviestmaize, tēja, auglis.

Pusdienas: Krēmzupa ar grauzdiņiem, cepta zivs fileja, makaroni ar mērci, burkānu salāti, maize, dzēriens.

Launags: Biezpiens ar krējumu, cukuru un kanēli, sviestmaize, tēja.

Ceturtdiena:

Brokastis: 5 graudu pārslu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, kafijas dzēriens ar pienu, auglis.

Pusdienas: Skābēto kāpostu zupa, rudzu maize, kotletes, griķi, mērce, dārzeņu plate.

Launags: Ceptas picu maizītes; mazajiem - mannā biezputra ar cukuru un kanēli, tēja.

Piektdiena:

Brokastis: Omlete, sviestmaize, gurķu salāti ar olīveļļu, tēja.

Pusdienas: Biešu zupa, maize, kartupeļi ar biezpienu un krējumu, m/s siļķes fileja, kefīrs.

Launags: Piena zupa, baltmaize ar sviestu un sieru.


bottom of page