Pirmdiena:
Brokastis: Miežu pārslu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, tēja, auglis.
Pusdienas: Siera zupa ar pupiņām, maize, griķi, c/g maltās gaļas mērce, sv. gurķis, dzēriens.
Launags: Rūjienas salāti (bietes, zaļie zirnīši, gurķis), sviestmaize ar desu, tēja.
Otrdiena:
Brokastis: Mannā ar cukuru un kanēli, sviestmaize ar gaļas ruleti, tēja, dārzenis.
Pusdienas: Frikadeļu zupa ar krējumu, maize, kartupeļu biezenis ar sviestu un bērnu cīsiņiem, dārzeņi, kefīrs.
Launags: Karstmaizes ar sieru un tomātiem, tēja.
Trešdiena:
Brokastis: 7 graudu biezputra ar ievārījumu, tumšā sviestmaize, kakao dzēriens ar pienu.
Pusdienas: Biešu zupa; maize, cepta zivs fileja, kartupeļi, mērce, burkānu salāti, dzēriens.
Launags: Piena pērļu- grūbu zupa, baltmaize ar sieru, auglis.
Ceturtdiena:
Brokastis: Rīsu pārslu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, tēja, dārzenis.
Pusdienas: Vistas gaļas zupa ar nūdelēm, maize, dārzeņu sautējums, kons. gurķis, dzēriens.
Launags: Cepti zaļie kartupeļi ar krējumu, gurķis, kefīrs.
Piektdiena:
Brokastis: Asorti biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, tēja, dārzenis.
Pusdienas: Tomātu zupa; maize, viltotais zaķis, kartupeļi ar mērci, sk. kāpostu salāti ar olīveļļu un citrona sulu, dzēriens.
Launags: Biezpiena krēms ar ogu ķīseli, cepumi, burkāni.