Pirmdiena
Brokastis: Spēka biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, tēja. (1,7)
Pusdienas: Bērnu soļanka, rudzu maize, rīsi, kotletes, mērce, burkānu salāti ar krējumu, dzēriens. (1,7,3)
Launags: Biezpiena plācenīši, piens vai tēja, auglis (3,7)
Otrdiena
Brokastis: Kukurūzas biezputra ar ievārījumu, tēja (1,7)
Pusdienas: Biešu zupa, rudzu maize, kartupeļi ar biezpienu un krējumu, siļķe, kefīrs. (1,7,3)
Launags: Dārzeņu salāti (kartupelis, burkāns, gurķis) ar krējumu, sviestmaize ar desu (skolas) tēja. . (7)
Trešdiena
Brokastis: Kviešu pārslu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, kakao dzēriens ar pienu. (1,7)
Pusdienas: Zirņu zupa,rudzu maize, kartupeļi, zivs filejas kotletes, mērce, tomāts, dzēriens. (1,7)
Launags: Ogu uzpūtenis ar pienu, cepumi. (1,7)
Ceturtdiena
Brokastis: Rīsu pārslu biezputra ar ievārījumu, tumšā sviestmaize ar tomātu, tēja (1,7)
Pusdienas: Skābeņu zupa, rudzu maize, dārzeņu sautējums ar m/gaļu, krējums, mazsālīts gurķis, ogu dzēriens (1,7,3)
Launags: Makaroni ar sieru, tēja, auglis (1,7)
Piektdiena
Brokastis: Omlete, gurķu salāti, sviestmaize, tēja. (1,3, 7)
Pusdienas: Tomātu zupa, rudzu maize,plovs, krējums, gurķis, dzēriens. (1,7)
Launags: Piena - pērļu grūbu zupa, sviestmaize ar sieru, zemenes. (1,7)
Vielas vai produkti, kas var izraisīt alerģiju vai pārtikas nepanesamību:
Nr. 1 - labību saturoši produkti
Nr.3 - olas
Nr.4 - zivis
Nr.7 - piens un tā produkti
Nr.9 - selerijas un tās produkti