top of page

Vasaras 2. nedēļa

Pirmdiena

Brokastis: Spēka biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, tēja. (1,7)

Pusdienas: Bērnu soļanka, rudzu maize, rīsi, kotletes, mērce, burkānu salāti ar krējumu, dzēriens. (1,7,3)

Launags: Biezpiena plācenīši, piens vai tēja, auglis (3,7)

Otrdiena

Brokastis: Kukurūzas biezputra ar ievārījumu, tēja (1,7)

Pusdienas: Biešu zupa, rudzu maize, kartupeļi ar biezpienu un krējumu, siļķe, kefīrs. (1,7,3)

Launags: Dārzeņu salāti (kartupelis, burkāns, gurķis) ar krējumu, sviestmaize ar desu (skolas) tēja. . (7)

Trešdiena

Brokastis: Kviešu pārslu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, kakao dzēriens ar pienu. (1,7)

Pusdienas: Zirņu zupa,rudzu maize, kartupeļi, zivs filejas kotletes, mērce, tomāts, dzēriens. (1,7)

Launags: Ogu uzpūtenis ar pienu, cepumi. (1,7)

Ceturtdiena

Brokastis: Rīsu pārslu biezputra ar ievārījumu, tumšā sviestmaize ar tomātu, tēja (1,7)

Pusdienas: Skābeņu zupa, rudzu maize, dārzeņu sautējums ar m/gaļu, krējums, mazsālīts gurķis, ogu dzēriens (1,7,3)

Launags: Makaroni ar sieru, tēja, auglis (1,7)

Piektdiena

Brokastis: Omlete, gurķu salāti, sviestmaize, tēja. (1,3, 7)

Pusdienas: Tomātu zupa, rudzu maize,plovs, krējums, gurķis, dzēriens. (1,7)

Launags: Piena - pērļu grūbu zupa, sviestmaize ar sieru, zemenes. (1,7)

Vielas vai produkti, kas var izraisīt alerģiju vai pārtikas nepanesamību:

Nr. 1 - labību saturoši produkti

Nr.3 - olas

Nr.4 - zivis

Nr.7 - piens un tā produkti

Nr.9 - selerijas un tās produkti


bottom of page