Pirmdiena
Brokastis: Miežu pārslu biezputra ar ievārījumu, tēja. (1,7)
Pusdienas: Dārzeņu krēmzupa, ar grauzdiņiem, griķi, c/g maltās gaļas mērce, tomāts, dzēriens. (1,7)
Launags: Kabaču pankūkas ar krējumu, tēja ar citronu. (1,7)
Otrdiena
Brokastis: Mannā biezputra ar cukuru un kanēli, sviestmaize, tēja. (1,7)
Pusdienas: Frikadeļu zupa ar krējumu, maize, biezpiena sacepums ar augļu ķīseli.
Launags: Vārīti cepti kartupeļi ar krējuma mērci, kefīrs, dārzeņu plate..
Trešdiena
Brokastis: Auzu pārslu biezputra ar ievārījumu, tumšā sviestmaize, kakao dzēriens ar pienu (1,7)
Pusdienas: Vistas buljons ar burkāniem un rīsiem, kartupeļi, c/g karbonāde, mērce, m/s gurķis, dzēriens . (1,7,3)
Launags: Piena-nūdeļu zupa, baltmaize ar sieru, zemenes. (1, 7)
Ceturtdiena
Brokastis: Griķu pārslu biezputra ar ievārījumu,sviestmaize, kafijas dzēriens ar pienu. (1,3,7)
Pusdienas: Siera zupa ar pupiņām, rudzu maize, dārzeņu sautējums ar gaļu, svaigais gurķis, dzēriens. (1,7)
Launags: Ābolu plātsmaize, piens vai tēja. (1,3,7)
Piektdiena
Brokastis: Asorti biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, tēja, (1,7)
Pusdienas: Rosoļņiks, rudzu maize, kartupeļi, b/ cīsiņi, burkānu salāti, dzēriens. (1,3,7,)
Launags: Milzu graudaugu bumbas jogurtu vai pienu.
Vielas vai produkti, kas var izraisīt alerģiju vai pārtikas nepanesamību:
Nr.1 - labību saturoši produkti
Nr.3 - olas
Nr.4 - zivs
Nr.7 - piens un tā produkti
Nr.9 - selerijas un to produkti