top of page

Ziemas 4. ēdienkarte

Pirmdiena: Brokastis: Kviešu pārslu biezputra ar sviestu vai ievārījumu, sviestmaize, tēja, auglis (1;7) Pusdienas: Siera zupa, rudzu maize, rīsi, c/g strogonovs, tomāts, kefīrs (1;7) Launags: Biezpiens ar krējumu un kanēli, sviestmaize, tēja, auglis (1;7)

Otrdiena: Brokastis: Kukurūzas biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, tēja, auglis (1;7) Pusdienas: Pupiņu zupa, rudzu maize, kartupeļi, zivs filejas tefteļi, dārzeņu plate, dzēriens.(1;4;3;7) Launags: Milzu graudaugu bumbas ar pienu, banāns (1;7)

Trešdiena: Brokastis: Griķu pārslu biezputra ar ievārījumu, tumšā sviestmaize, kakao dzēriens ar pienu vai tēja, dārzenis(1;7) Pusdienas: Skābēto kāpostu borščs, rudzu maize,griķi, c/g gulašs, burkānu salāti ar krējumu, dzēriens (1;7) Launags: Augļu salāti ar jogurtu (EKO), cepumi (1;7;3)

Ceturtdiena: Brokastis: Rīsu pārslu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, tēja.(7;1) Pusdiena: Makaronu - gaļas zupa, rudzu maize, kartupeļi, cepta vistas fileja, burkānu zirnīšu sautējums, dzēriens. (1;7;3) Launags: Biezpiena krēms ar dzērveņu ķīseli (1;7)

Piektdiena: Brokastis: Prosas biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, tēja (1;7) Pusdienas: Gulašu zupa ar tītara gaļu, rudzu maize, kartupeļi, m/g mērce, dzeltenais tomāts, dzēriens. (1;7) Launags: Piena - pērļu grūbu zupa, sviestmaize ar sieru, (7;1)

Vielas vai produkti, kas izraisa alergīju vai nepanesību: Nr. 1-- - labību saturoši produkti Nr.3-- - olas Nr.4-- - zivis Nr.7-- -piens un tā produkti Nr.9-- - selerijas un to produkti


bottom of page