Rudens 2. ēdienkarte

Pirmdiena:

Brokastis: Brokastu pārslas Milzu, piens, auglis.

Pusdienas: Skābo kāpostu zupa, maltās gaļas mērce ar makaroniem, burkānu salāti, rupjmaize, dzēriens.

Launags: Vistas gaļas salāti ar dārzeņiem, sviestmaize, tēja.

Otrdiena:

Brokastis: 5 graudu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, tēja, auglis.

Pusdienas: Biešu zupa, krējums, cepta vistas fileja, kartupeļi ar mērci, kons. gurķis, rupjmaize, dzēriens.

Launags: Augļu-ogu uzpūtenis ar pienu, cepumi.

Trešdiena:

Brokastis: Spēka biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, tēja, auglis.

Pusdienas: Zivju zupa, rudzu maize, rīsi, l/l gaļas stroganovs, biešu salāti, kefīrs.

Launags: Ābolu plātsmaize (pašcepta), piens.

Ceturtdiena:

Brokastis: Auzu pārslu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, tēja, auglis.

Pusdienas: Krēmzupa ar ķirbi un grauzdiņiem, c/g kotlete, griķi, svaigais gurķis, dzēriens.

Launags: Biezpiena sacepums ar augļu ķīseli.

Piektdiena:

Brokastis: Omlete, sviestmaize, tomātu salāti, tēja.

Pusdienas: Bērnu soļanka, kartupeļu biezenis ar sviestu vai krējumu, dārzeņi, rupjmaize, dzēriens.

Launags: Piena –rīsu zupa, sviestmaize ar sieru.