top of page

Rudens 3. ēdienkarte

Pirmdiena:

Brokastis: Miežu pārslu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, tēja, auglis.

Pusdienas: Siera zupa ar pupiņām, maize, griķi, c/g maltās gaļas mērce, sv. gurķis, dzēriens.

Launags: Rūjienas salāti (bietes, zaļie zirnīši, gurķis), sviestmaize ar desu, tēja.

Otrdiena:

Brokastis: Mannā ar cukuru un kanēli, sviestmaize ar gaļas ruleti, tēja, dārzenis.

Pusdienas: Frikadeļu zupa ar krējumu, maize, kartupeļu biezenis ar sviestu un bērnu cīsiņiem, dārzeņi, kefīrs.

Launags: Karstmaizes ar sieru un tomātiem, tēja.

Trešdiena:

Brokastis: 7 graudu biezputra ar ievārījumu, tumšā sviestmaize, kakao dzēriens ar pienu.

Pusdienas: Biešu zupa; maize, cepta zivs fileja, kartupeļi, mērce, burkānu salāti, dzēriens.

Launags: Piena pērļu- grūbu zupa, baltmaize ar sieru, auglis.

Ceturtdiena:

Brokastis: Rīsu pārslu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, tēja, dārzenis.

Pusdienas: Vistas gaļas zupa ar nūdelēm, maize, dārzeņu sautējums, kons. gurķis, dzēriens.

Launags: Cepti zaļie kartupeļi ar krējumu, gurķis, kefīrs.

Piektdiena:

Brokastis: Asorti biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, tēja, dārzenis.

Pusdienas: Tomātu zupa; maize, viltotais zaķis, kartupeļi ar mērci, sk. kāpostu salāti ar olīveļļu un citrona sulu, dzēriens.

Launags: Biezpiena krēms ar ogu ķīseli, cepumi, burkāni.


bottom of page