Latviski Русский English Lapas karte

APSTIPRINU:
PPII "Varavīksne"
vadītāja: Vineta Saulīte.

  Pavasara ēdienkarte  (20.04-24.04.2015)

                                                                                                                                                                         

                                            

 

 Pirmdiena:

Brokastis: Auzu pārslu biezputra ar sviestu vai ievārījumu, tēja.

Pusdienas: Ziedkāpostu zupa, rudzu maize, makaroni ar m/gaļas mērci, skābs gurķis, dzēriens.

Launags: Burkānu-zirnīšu sautējums, saldskābā sviestmaize ar gaļu,  tēja, auglis(grupā).

                                                                                           

 Otrdiena:

Brokastis: Kukurūzas biezputra ar sviestu vai ievārījumu, graudu sviestmaize, tēja.

Pusdienas: Bērnu soļanka ar l/l gaļu, rudzu maize, kartupeļu biezenis, krējuma-kefīra mērce ar ķiploku, dārzeņu

                  plate, dzēriens.                      

Launags: Piena-grūbu zupa, baltmaize ar sviestu un sieru, auglis(grupā).

                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Launags: Mannā

 Trešdiena:

Brokastis: Griķu pārslu biezputra ar sviestu vai ievārījumu, tumšā šķiedrvielu sviestmaize, kakao dzēriens ar pienu

Pusdienas: Biešu zupa, rudzu maize, kartupeļi, biezpiens, lociņi, m/s siļķes fileja eļļā, kefīrs vai sula.

Launags: Vistas gaļas salāti ar krējumu, saldskābā sviestmaize, tēja, auglis(grupā)

              

 Ceturtdiena:

Brokastis:Vārīta ola, zaļie zirnīši, graudu sviestmaize, b/kafija

Pusdienas: Šķelto zirņu zupa, rudzu maize, griķi, ,,Kurzemes stroganovs,, balto redīsu-burkānu salāti ar krējumu,

                 dzēriens.

Launags: Rabarberu plātsmaize, piens vai tēja.

 

 Piektdiena:

Brokastis: Rudzu pārslu biezputra ar sviestu vai ievārījumu, tumšā šķiedrvielu sviestmaize, tēja.

Pusdienas:Vistas buljons ar rīsiem,  rudzu maize, kartupeļi, b/cīsiņi(70% gaļas), lapu salāti ar krējumu un kefīru,

                 dzēriens.

Launags: Muslis ar pienu vai jogurtu, auglis(grupā).

 

  

 

 

 

Ēdienkarte sastādīta balstoties uz MK noteikumiem Nr.890 (no 01.06.2013.), Nr. 172(no 13.03.12.)

 

                                                                             

 

 Sāls daudzums nepārsniedz--------- 2 gr. dienā.

 Cukura daudzums nepārsniedz------ 20 gr. dienā.

 

 Uzturā lietojam: EKO tējas, bioloģiskās lauksaimniecības "Liepas"- olas.

 

 

 

 

 

 

© PPII «Varavīksne» Pārdaugava, Dīķa iela 9, Rīga, LV-1004. Tālrunis: 67617575. Mob. tālrunis: 29131714.