Latviski Русский English Lapas karte

APSTIPRINU:
PPII "Varavīksne"
vadītāja: Vineta Saulīte.

  Pavasara ēdienkarte  (03.08.-07.08.2015)

                                                                                                                                                                         

                                            

 

 Pirmdiena:

Brokastis: 5 graudu biezputra ar sviestu vai ievārījumu, tēja.

Pusdienas: Dārzeņu zupa, rudzu maize, griķi, m/gaļas mērce, skābais gurķis, dzēriens. 

Launags: Šokolādes krēms, piens, cepumi (grupā).

                                                                                           

 Otrdiena:

Brokastis: Biezpiens ar krējumu, sāli vai cukuru, tumšā šķiedrvielu sviestmaize, kakao dzēriens ar pienu.

Pusdienas: Vistas buljons ar grauzdiņiem, kartupeļi, cepta zivs fileja, mērce, svaigais gurķis, dzēriens.                     

Launags: Rūjienas salāti ar krējumu, saldskābā sviestmaize ar gaļu, tēja.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Launags: Mannā

 Trešdiena:

Brokastis: Rīsu pārslu biezputra ar sviestu vai ievārījumu, graudu sviestmaize, tēja.

Pusdienas: Kausētā siera zupa, rudzu maize, makaroni, l/l gaļas ,, azū,, tomāts, dzēriens.

                                                                                                                .

Launags:  Ābolu plātsmaize, piens.             

 Ceturtdiena:

 

Brokastis: Griķu pārslu biezputra ar sviestu vai ievārījumu, tumšā sviestmaize, tēja.

Pusdienas: Biešu(veģetārā) zupa, rudzu maize, kartupeļi, cepta c/g karbonāde, kāpostu un diļļu salāti ar olīveļļu un

                   citronu, dzēriens.

Launags: Piena-nūdeļu zupa, baltmaize ar sviestu un sieru, auglis (grupā).

 

 Piektdiena:

Brokastis: Kukurūzas biezputra ar sviestu vai ievārījumu, graudu sviestmaize, tēja.

Pusdienas: Frikadeļu zupa, rudzu maize, dārzeņu sautējums, krējums, m/s gurķis, dzēriens.     

Launags: Mannā ar rabarberu ķīseli, rozīnes(grupā).

 

  

 

 

 

Ēdienkarte sastādīta balstoties uz MK noteikumiem Nr.890 (no 01.06.2013.), Nr. 172(no 13.03.12.)

 

                                                                             

 

 Sāls daudzums nepārsniedz--------- 2 gr. dienā.

 Cukura daudzums nepārsniedz------ 20 gr. dienā.

 

 Uzturā lietojam: EKO tējas, bioloģiskās lauksaimniecības "Liepas"- olas.

 

 

 

 

 

 

© PPII «Varavīksne» Pārdaugava, Dīķa iela 9, Rīga, LV-1004. Tālrunis: 67617575. Mob. tālrunis: 29131714.