Latviski Русский English Lapas karte

APSTIPRINU:
PPII "Varavīksne"
vadītāja: Vineta Saulīte.

  Ziemas ēdienkarte  (08.02.- 12.02.2016)

                                                                                                                                                                                                              

 

 Pirmdiena:

Brokastis: Griķu pārslu biezputra ar sviestu vai ievārījumu, tēja.

Pusdienas: Gurķu zupa, rudzu maize, rīsi, vistas gaļas strogonovs, tomāts, dzēriens.

Launags: Burkānu-apelsīnu salāti, pašcepti žagariņi tēja.

                                                                                            

 Otrdiena:

Brokastis: Asorti biezputra ar sviestu vai ievārījumu, graudu sviestmaize, tēja.

Pusdienas:Tomātu zupa, rudzu maize, kartupeļi, c/g kotletes, mērce, burkānu-ābolu- puravu salāti, dzēriens.      

Launags: Dzērveņu sulas uzpūtenis ar pienu, cepumi (grupā).

                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Launags: Mannā

 Trešdiena:

Brokastis: Kukurūzas biezputra ar sviestu vai ievārījumu, tumšā sviestmaize, kafijas dzēriens ar pienu.

Pusdienas: Zivju zupa, rudzu maize, griķi, l/l gaļas "azū", tomāts, kefīrs vai dzēriens.  

Launags: Piena- nūdeļu zupa, baltmaize ar sviestu un sieru, auglis (grupā).

          

 Ceturtdiena:

Brokastis:Biezpiens ar krējumu, cukuru vai sāli, graudu sviestmaize, kakao dzēriens ar pienu.

Pusdienas: Zaļo lēcu zupa, rudzu maize, kartupeļu biezenis, krējums, kolrābju- burkānu salāti, dzēriens.

Launags: Ābolu plātsmaize ar pienu.

                             

 Piektdiena:

Brokastis:Rīsu pārslu biezputra ar sviestu vai ievārījumu, tumšā šķiedrvielu sviestmaize, tēja. 

Pusdienas:Skābēto kāpostu zupa, rudzu maize, kartupeļi, "viltotais zaķis", mērce, tomāts, dzēriens.

Launags:Mannā ar kanēli un cukuru, tēja.

 

  

 

 

 

Ēdienkarte sastādīta balstoties uz MK noteikumiem Nr.890 (no 01.06.2013.), Nr. 172(no 13.03.12.)

 

                                                                             

 

 Sāls daudzums nepārsniedz--------- 2 gr. dienā.

 Cukura daudzums nepārsniedz------ 20 gr. dienā.

 

 Uzturā lietojam: EKO tējas, bioloģiskās lauksaimniecības "Liepas"- olas.

 

 

 

 

 

 

© PPII «Varavīksne» Pārdaugava, Dīķa iela 9, Rīga, LV-1004. Tālrunis: 67617575. Mob. tālrunis: 29131714.