Latviski Русский English Lapas karte

APSTIPRINU:
PPII "Varavīksne"
vadītāja: Vineta Saulīte.

  Pavasara ēdienkarte  (18.05.-22.05.2015)

                                                                                                                                                                         

                                            

 

 Pirmdiena:

Brokastis: Auzu pārslu biezputra ar sviestu vai ievārījumu, tēja.

Pusdienas: Ziedkāpostu zupa, rudzu maize, makaroni ar m/gaļas mērci, skābs gurķis, dzēriens. 

Launags: Burkānu-zirnīšu sautējums, saldskābā sviestmaize ar gaļu, tēja, auglis (grupā).

                                                                                           

 Otrdiena:

Brokastis: Kukurūzas biezputra ar sviestu vai ievārījumu, graudu sviestmaize, tēja.

Pusdienas: Bērnu soļanka, rudzu maize, kartupeļu biezenis, krējuma/kefīra mērce, dārzeņu plate,       

                                                                                                                         dzēriens.                      

Launags:Piena- grūbu zupa, baltmaize ar sviestu un sieru, auglis (grupā).

                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Launags: Mannā

 Trešdiena:

Brokastis: Griķu pārslu biezputra ar sviestu vai ievārījumu, tumšā šķiedrvielu maize ar aknu pastēti, kakao.

Pusdienas: Biešu zupa, rudzu maize, kartupeļi, biezpiens ar lociņiem, m/s siļķes fileja, kefīrs vai sula.

Launags: Vistas gaļas salāti ar krējumu, saldskābā sviestmaize, tēja, auglis (grupā).

              

 Ceturtdiena:

Brokastis: Vārīta ola, zaļie zirnīši, graudu sviestmaize, bērnu kafija.

Pusdienas:Šķelto zirņu zupa, rudzu maize, griķi, "Kurzemes stroganovs", redīsu un gurķu salāti,

                                                                                                                                 dzēriens.

Launags: Biezpiena plātsmaize, piens vai tēja, auglis (grupā).

 

 Piektdiena:

Brokastis: Rudzu pārslu biezputra ar sviestu vai ievārījumu, tumšā šķiedrvielu maize, tēja.

Pusdienas: Vistas buljons ar rīsiem, rudzu maize, kartupeļi, bērnu cīsiņi, mērce, lapu salāti ar krējumu un

                                                                                                                                            kefīru, dzēriens.       

Launags: Kellogs ar pienu vai jogurtu, auglis (grupā).

 

  

 

 

 

Ēdienkarte sastādīta balstoties uz MK noteikumiem Nr.890 (no 01.06.2013.), Nr. 172(no 13.03.12.)

 

                                                                             

 

 Sāls daudzums nepārsniedz--------- 2 gr. dienā.

 Cukura daudzums nepārsniedz------ 20 gr. dienā.

 

 Uzturā lietojam: EKO tējas, bioloģiskās lauksaimniecības "Liepas"- olas.

 

 

 

 

 

 

© PPII «Varavīksne» Pārdaugava, Dīķa iela 9, Rīga, LV-1004. Tālrunis: 67617575. Mob. tālrunis: 29131714.